Net als de eerdere versie voor het jaar 1988 werd in de folder Nieuwe Collectie het speelgoed voor het jaar 1989 in een combinatie van diorama's en stripfragmenten gepresenteerd. Voor zover bekend bestaat deze folder alleen in het Nederlands en werd hij in elk geval mee verpakt in stripboeken.

In tegenstelling tot Fokker G wordt Rode Baretten getoond als piloot van de Rattler. Als piloot van Coastal Defender wordt het actiefiguur Sneak Peek getoond hoewel hij niet deel was van het Belgisch-Nederlandse G.I. Joe assortiment. Datzelfde geldt voor het actiefiguur Crystal Ball als passagier van de Waaghals Motor. Lichtvoet en Stotter worden getoond in de SLAG, maar zouden pas een jaar later verkrijgbaar zijn. Voor de laatste maal toont deze folder Baco in een ander design dan het actiefiguur dat in de winkelschappen zou verschijnen en wordt Torch getoond als passagier van de Thunder Machine terwijl Torch geen deel uitmaakte van het assortiment in onze landen.

Naast alle in 1989 verkrijgbare actiefiguren en Action Packs worden geïntroduceerd de Mobile Command Center, Persuader, Maggot, Night Raven, Conquest, Buzz Boar, Coastal Defender, Road Toad, Waaghals Motor, SLAG, Pogo, Jet Pack, Wolf, Tomahawk en Zanzibar met zijn Air Skiff.

Multimedia