Home » Promotie » Nederland en België » Catalogi en folders » Catalogusposter 1988 (2)

Dit is de tweede G.I. Joe poster voor het jaar 1988 in België en Nederland. Het mooie artwork dat de eerste poster uit dit jaar zo bijzonder maakte, prijkt ook op deze poster. Alle voertuigen en actiefiguren verkrijgbaar in 1988 worden geïntroduceerd, alsmede enkele bestelacties. Er bestaat minstens één variant, welke ook afgebeeld staat in onderstaand overzicht.

Afgebeeld staan onder andere de Devilfish, Serpentor's Air Chariot, Triple T met Sergeant Driller, HAVOC, Flight Pod, Killer WHALE, Skystriker, Dragonfly en Rattler.

Deze variant is bijna identiek, met uitzondering van de toevoeging van de Franse taal en de wijze waarop Cobra Commandant als bestelactie wordt gepresenteerd.

De catalogus van 1988 presenteert diverse bestelacties, naast Cobra Commandant ook een camouflage horloge, gevechtspet, t-shirt en een plastic persoonlijk identiteitsbewijs. Deze staat hierboven met de gevechtspet afgebeeld. Vrijwel alle bestelacties op deze poster zouden ook te vinden zijn op de folder Nieuwe Collectie 1988.