Dit is de tweede catalogusposter voor het jaar 1988 in België en Nederland. Het mooie artwork dat de eerste poster uit dit jaar zo bijzonder maakt prijkt ook op deze poster die aanzienlijk meer voertuigen uit de tweede jaargang toont dan zijn voorganger.

Alle voertuigen en actiefiguren verkrijgbaar in 1988 worden geïntroduceerd alsmede enkele bestelacties. De tweetalige variant van deze poster staat ook afgebeeld en toont ons veel meer aandacht voor de bestelactie rond Cobra Commandant. De derde variant is identiek aan de eerste variant met slechts de Nederlandse taal en heeft geen strook met bestelacties.

De Nederlandstalige catalogus presenteert meer bestelacties zoals een camouflagehorloge, gevechtspet, t-shirt en persoonlijk identiteitsbewijs. Vrijwel alle acties zouden ook te vinden zijn op Nieuwe Collectie 1988.

Naast alle actiefiguren is er op deze poster ruimte voor onder andere de Devilfish, Serpentor met Air Chariot, Triple T met Sergeant Driller, HAVOC, Flight Pod, Killer WHALE, Skystriker, Dragonfly en Rattler.

Baco wordt als passagier van de STUN en Thunder Machine afgebeeld in een vormgeving die licht verschilt van het actiefiguur dat de winkelschappen zou halen. Ook als passagier van Thunder Machine staat het actiefiguur Torch afgebeeld die geen deel uitmaakte van het Belgisch-Nederlandse assortiment. 

De gevechtspet, het teamlidpasje en de variant van de catalogus zonder bestelacties zijn bijgedragen door Robby Willems.

Multimedia