G.I. Joe Silent Interlude - Een pareltje van een stop motion video

Gepubliceerd op 28 april 2021 om 20:34

Als het G.I. Joe betreft zijn er dingen waar ik enthousiast van word en dingen waar ik MEGA enthousiast van word. De nieuwste stop motion video van Penn Productions valt in die laatste categorie! Dit is werkelijk een pareltje! šŸ‘ŒšŸ½ā¤

Op de eerste plaats hou ik van stop motion video's omdat ik van creëren hou, van maken, van niets iets maken, zodat anderen ervan kunnen genieten en jijzelf hebt genoten van het proces. Daarnaast omdat dit iets is wat je leuk samen met je kind kunt doen. En last but not least in dit specifieke geval omdat het een geweldig onderwerp betreft: G.I. Joe A.R.A.H #21 - Silent Interlude.

Dit is een legendarische comic van Larry Hama waarin letterlijk geen woord wordt gesproken. Alleen de kaft is voor mij persoonlijk al legendarisch, Snake Eyes in actie. Deze cover kun je hieronder zien. Het verhaal, nou, dat moet je zo zelf maar in de video gaan bekijken, is classic. Ik heb ter illustratie hiervan een paar foto's van de comic in de foto gallerij gezet. En het bracht me even terug naar The Pitt, de brievenbus waar lezers en fans hun ei kwijt konden door een brief via de post op te sturen. Dat waren nog eens andere tijden vergeleken met het snelle Twitter of email die deze rol tegenwoordig hebben overgenomen voor commentaar.

Penn Poductions heeft drie video's op YouTube gezet, die we alledrie hieronder met jullie delen. De eerste is de video waar het in eerste instantie om gaat, het pareltje. Deze stop motion video is erg entertaining om naar te kijken, van begin tot eind prachtig gemaakt. In de volgende video zetten ze de beelden van hun stop motion video naast de beelden van de originele comic, waardoor je kunt zien hoe accuraat het is. In de laatste video, The making of, kun je zien hoe geweldig leuk dit proces van maken is geweest. In een team van volwassenen en kinderen werken ze samen om iedere olgende scène nog mooier dan de vorige te maken. En er wordt genoten en gelachen, heerlijk! Het maakt ook duidelijk dat 'going through the mudd' nodig was om deze video tot een succes te maken! šŸ˜Ž

Maar zonder nog verder oponthoud, maak een kwartiertje vrij, roep de familie bij elkaar, zet de bak popcorn op tafel en genieten maar! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.