Mailing Hoofdkwartier 19 augustus 2022

Gepubliceerd op 19 augustus 2022 om 16:30

Beste rekruten,

Evenals vorig jaar is er ook dit keer een wedstrijd die je uitdaagt om je eigen custom van een G.I. Joe figuur te maken: de perfecte Joe, of Cobra! Ook nu mag je je helemaal uitleven.

Stel een actiefiguur samen uit onderdelen van andere actiefiguren en gebruik indien gewenst alle middelen (zoals verf) om hem helemaal geweldig te maken. Je mag zo simpel of zo uitgebreid te werk gaan als je zelf wilt!

Net als vorig jaar zullen alle ontworpen figuren (één per deelnemend lid) worden voorgelegd aan de leden van het forum en de club.

De prijs mag er wezen: voor deze editie is een geweldige verrassingsdoos beschikbaar gesteld door verzamelaar Rikkert Hoffmann. De inhoud van de doos houden we natuurlijk geheim, er liggen gewoon teveel Cobra's op de loer.

Wat moet je doen?
1. Stel jouw custom figuur samen en gebruik daarbij zoveel of zo weinig middelen als je zelf wilt.

2. Stuur de foto's van jouw creatie naar webmaster@gijoe.nl of maak daarvoor gebruik van WeTransfer.

3. Als de inzendtermijn is verstreken (dit is 25 september 2022) zullen alle creaties worden gepresenteerd door de webmaster van GIJoe.nl, waarop de leden van het forum en de club hun stemmen op de creaties zullen uitbrengen. Ook de deelnemers aan de wedstrijd mogen punten uitdelen, met uitzondering aan hun eigen creatie.

Pak deze kans en ga aan de slag!

YoJoe,

Namens Kei,

Marcel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.