Mailing Hoofdkwartier 27 januari 2022

Gepubliceerd op 1 februari 2022 om 02:23

Beste rekruten,

Het heeft weer even geduurd, we hadden onze handen vol aan een reeks pijnlijk gecoördineerde clusteraanvallen van Destro en zijn leger van IJzervreters... maar we zijn weer toe aan een nieuwe mailing vanuit het G.I. Joe Hoofdkwartier.

Nieuwe aanwinsten op de website

Allereerst bedanken we Ronald Hof hartelijk voor zijn grote bijdrage van foto- en scanmateriaal voor op de website! En nu we het toch over Ronald hebben, zijn uitvoerige tips om je voertuigen en figuren te restaureren staan nu ook online, via deze pagina.

Ook mochten we mooie bijdragen ontvangen van Frederik De Clercq, ook daarvoor heel hartelijk dank!

De komende weken worden er vele tientallen afbeeldingen toegevoegd van geposeerde actiefiguren en voertuigen in het onderdeel speelgoed. Al deze afbeeldingen mochten we met toestemming van 3DJoes gebruiken! Daarvoor onze hartelijke dank! Oplettende rekruten hebben al gezien dat ook de menu's in ons onderdeel speelgoed al zijn voorzien van icoontjes van voertuigen en actiefiguren, en de komende weken wordt dat project afgerond!

Een nieuwe prijsvraag

Wat hebben we moeten snakken naar een nieuwe prijsvraag! Het is Disk gelukt om weer drie stevige vragen te bedenken. De winnaar ontvangt twee complete leden van de Eco Force in prima staat! Wie dat zijn houden we nog even geheim...

De vragen zijn:

1. In welke Sunbow tekenfilmaflevering organiseert Pierre Lafont namens Cobra een martial arts toernooi om de ideale persoon te vinden die Serpentor kan doden?

2. Welke Joe heet in onze landen Arie Slachter en is geboren in Rotterdam?

3. Welke twee Joes maakten deel uit van de spaaractie 'Opdracht Atlantis'?

Stuur jouw antwoorden als reactie op deze mailing. Jullie hebben de tijd tot 14 februari, daarna wordt uit de goede inzendingen de winnaar geloot. Doe jullie best!

Dustin Melis

De Vlaamse G.I. Joe-verzamelaar Dustin Melis wilde maar wat graag meewerken aan een interview. Wat kunnen we schrijven over deze fan? Hij is inmiddels 38 jaar, woont in Belgisch Limburg en heeft zijn hobby van G.I. Joe verzamelen sinds 2016 weer opgepakt. Dit nadat de Joes en Cobra's al een grote liefde voor hem waren in zijn kinderjaren.

Dustin: "Gewoon mijn favoriete speelgoed in die tijd, en ook nu blijf ik het coole figuren vinden, zeker de reeks van 1982 tot 1994." Rolling Thunder en Tom & Mot waren zijn eerste voertuig en figuren. Dustin wordt niet warm van de nieuwere reeksen, en hoewel hij in diverse online groepen deelneemt waar ook de nieuwere Joes voorbijkomen, blijft de vintagelijn zijn passie.

Dustin heeft twee pronkstukken: de Europese exclusieve uitgave van Spirit en vintage Baroness. Voor hem is het einde van verzamelen nog niet in zicht! En geef hem eens ongelijk...

 

Magazine

Onlangs werd bekend dat het magazine-team van GIJoe.nl wordt aangevuld met Dave van de Scheur. Hij wordt op dit moment goed ingewerkt, en binnenkort denken we dat zijn eerste blogs een feit zijn. Naast natuurlijk Rob Arts, die weer helemaal op dreef is. Zet je dus maar schrap!

Dit was het voorlopig weer even, we moeten onze aandacht nu vestigen op weer nieuwe geheime informatie dat Beerput en zijn leger van milieu terroristen een aanval voorbereiden in de Amazone...

Blijf alert, en tot de volgende keer. Yo Joe,

Namens Kei, 


Marcel 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.