Mailing Hoofdkwartier 28 juni 2020

Gepubliceerd op 5 juli 2020 om 13:19

Beste rekruten,

Namens Kei presenteer ik de nieuwe mailing van het Hoofdkwartier.

De nieuwe website is een week oud, en sinds het begin is er elke dag meer toegevoegd. Ons Action Force onderdeel is aanzienlijk aangevuld met fotomateriaal, dankzij een gulle bijdrage van Tom Vos. Ook het onderdeel Customs groeit gestaag met veel fotomateriaal van customs, diorama's en tekenwerk. Heb jij ook customs of diorama's die je met de rest wilt delen? Stuur ze gerust op!

Maar als er een onderdeel is dat qua activiteit de pan uitstijgt, dan is dat het Magazine, waarin elke dag meerdere spraakmakende berichten worden geplaatst uit G.I.Joe land. Drijvende kracht achter dit magazine is Rob Arts! Zeker geen onbekende in de Nederlandstalige G.I Joe scene, en over enkele dagen verschijnt er een interview waarin je alles leest over Rob en zijn passie voor G.I. Joe!

Vind jij het ook leuk om mee te werken aan een interview? Laat het dan gerust aan ons weten!

Er zit nog veel aan te komen op de site, zoals scans van de laatste ontbrekende Speciale Opdracht strips en omnibussen. In de wat verdere toekomst denken we ook een slag te maken door de Engelse taal als interface toe te voegen, zodat onze Engelstalige bezoekers ook op de site kunnen bladeren.

Kortom, de site bruist als nooit tevoren. Wees er deel van!

En weet je al dat er een prijsvraag is om het 20-jarig bestaan te vieren? Doe mee! Er zijn mooie prijzen te winnen.

Namens Kei,

YoJoe,

Marcel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.