Upcoming Connecting Cobra Comic Covers - Jay Sullivan

Gepubliceerd op 13 juni 2021 om 07:00

Jay Sullivan is weer eens in de pen geklommen om een gigantische afbeelding te tekenen waar uiteindelijk connecting comic covers, voor nog uit te komen G.I. Joe 291 tot en met 295, van gemaakt zullen gaan worden. Althans, dat is te hopen! 🔥🔥🔥👌🏽🙏🏼😎

Waar hij al eerder de 171 karakters van G.I. Joe in een grote prent verzamelde, is het nu de beurt aan maar liefst 340 figuren die de Cobra geschiedenis van ARAH (A Real American Hero Comics) telt!!! Nu is het nog wachten op goedkeuring van Hasbro.

Echt fenomenaal!!! 🔥🔥🔥

Dit gigantische ontwerp zal hij live laten zien aan het publiek van Joefest 2021, over een paar weken. Maar op Facebook deelde hij reeds een 3D foto waar iedereen op te zien is. Op JoeFest zal het originele artwork ook te koop zijn.

ik kon het niet laten om hiervan alvast wat screenshots te maken om deze met jullie te delen, want het is heerlijk om jezelf doorheen te worstelen en te kijken wie je allemaal kunt vinden!

Het zijn er zoveel dat je er waarschijnlijk net zo lang over doet om alles te vinden als dat hij erover heeft gedaan om alles te tekenen, inclusief de verschillende versies die hij maakte van ieder figuur in dit proces. Een mooi klusje voor deze regenachtige dagen... Ik bedoel voor in de zon onder de parasol! 👌🏽😎

Deze vind je dan ook hieronder, in twee varianten. Vierkante afbeeldingen en staande om nog meer in te zoomen. Hopelijk genieten jullie hier net zo van als dat ik dat doe. Net voordat ik dit artikel klaar had, zag ik op Instagram dat hij zelf ook 5 losse afbeeldingen had gedeeld, dus deze vind je helemaal ondereen. Hieronder eerst de tekst uit het bericht van Jay op Facebook.

Yo Joe!!! 👊🏽

Ok. Wow. Just a whirlwind these past few days. Trying to get ready for Joe Fest in Augusta, Ga. Finishing up some commissions before we head out. 

And getting this wrapped up. If you saw my earlier cryptic post, this is what I was referring to. 

The COBRA COMMAND Connecting Covers. (Pending licensor approval)

And I have to say, this one blows the Joe version of of the water. The Joe Team set only had 171 characters on it. This one has over 340! 

It went through a lot of incarnations. I changed my mind frequently and even drew 10 versions of one character until I was happy with it.

You'll be able to see it up close and personal for the first time at Joe Fest. And I'll have a GIANT stack of the original art from the covers available for purchase at the show! 

This was a labor of love for myself and a HUGE nightmare for Audrey, who helped me with the layout. 

Colors are coming soon! 

Until then, I hope you enjoy...

COBRA!!!

#gijoe #arah #arealamericanhero #cobra #joecomiccon #idw #gijoecommunity #JoeFest2021 #gijoeclassified #jsianddesign #cobracommand

Vierkante afbeeldingen

 

Staande afbeeldingen 

 

Instagram 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.