G.I. Joe comics in April 2021

Gepubliceerd op 4 april 2021 om 07:00

In april komen er 5 G.I. Joe titels van IDW Publishing uit in comicland. En naast G.I. Joe komt er nog veel meer uit dat het checken meer dan waard is, van Star Wars tot Star Trek en Transformers tot TMNT, hieronder vind je de volledige lijst.

Eerder vestigde ik de aandacht al op Serpentor Uncoiled, met covers van Eric Canete en S.L. Gallant. De covers vind je ook hieronder.

Daarnaast komt de eerste TradePaperBack uit, World on Fire, van de lopende G.I. Joe reeks van Paul Allor, met veelal tekeningen van de Nederlander Chris Evenhuis en kleuren van Brittany Peer. Deze TPB zal issues #1 t/m #10 + de One Shot "Castle Fall" bevatten van deze geweldige reeks, en de cover zie je bovenaan deze post! En Paul Allor deelde wat beelden van een fysiek exemplaar, die ook hieronder kunt zien, en die moet ik echt zelf in handen zien te krijgen!!!

Van de reeks G.I. Joe A Real American Hero komen issue #279 en issue #280 uit, respectievelijk Untold stories 4 en 5, geschreven door de legendarische Larry Hama. #279 heeft covers van Alex Sanchez, Fico Ossio en John Royle en #280 heeft covers van Ron Joseph, Kieran Mckeown, John Royle en Kirill Repin.

En als laatste Snake-Eyes Deadgame #5, de laatste in de reeks van 5, met covers van Rob Liefeld, Kael Ngu, Francesco Mattina, hoewel deze comic op de IDW website voor mei 2021 gepland staat...

Yo Joe!!! 👊🏽

 

World on Fire 

 

Serpentor Uncoiled 

 

G.I. Joe A Real American Hero #279

 

G.I. Joe A Real American Hero #280

 

Snake-Eyes Deadgame #5

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.