Electric Eel (2004) - JoeMotion Videos Toy Review

Gepubliceerd op 13 oktober 2020 om 09:20

De Electric Eel uit 2004 is een figuur welke ik nog niet kende, maar dit ziet er erg tof uit! Het is een figuur uit de G.I. Joe Venom Vs. Valor lijn en het komt in een 2-pack samen met Tunnel Rat, een van mijn favoriete figuren. Met een special feature, dat hij licht geeft, en zijn transparante lijf is het een figuur dat erg opvalt en ik ben ervan overtuigd dat mijn zoontje dit helemaal te gek zou vinden! Misschien dat ik ooit nog tegen deze 2-pack aan loop, dan voeg ik deze graag toe aan de collectie. 

JoeMotion Videos behandelt niet alleen vandaag een "vreemd" figuur, maar zal dat ook morgen doen. Als je zeker wilt weten dat je ook die review niet mist, abonneer je dan op zijn kanaal. Het leuke is dat hij bij 500 abonnees een prijs weg geeft, willekeurig een lootje getrokken uit zijn abonnees, dus ook daar maak je dan nog eens kans op.

Daarnaast kan JoeMotion Videos wel wat liefde vanuit Nederland gebruiken, gezien hij herstellende is van ziekte, dus dubbel zoveel reden om jezelf te abonneren op zijn kanaal. 🙏🏼❤🙏🏼

Vanuit hier zeggen we bedankt voor deze review van een bijzonder figuur, veel beterschap gewenst en...

Yo Joe!!! 👊🏻

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.