Kunst te koop! G.I. Joe Art van George Vega

Gepubliceerd op 1 september 2020 om 13:00

Sinds een kleine 2 maanden zit ik op Twitter om zoveel mogelijk G.I. Joe gerelateerde content te vinden wat ik kan gebruiken voor dit magazine. Zo volg ik verzamelaars, bedrijven en kunstenaars van divers pluimage. Of het nu fotografie, comics of illustraties betreft, ik ben van al die kunstvormen een groot liefhebber! 

En nu zag ik dat George Vega op Twitter zijn schets van een Iron Grenadier aanbiedt, en dat ziet er top uit vind ik!👌🏽❤😎

Dus besloot ik om mijn spotlight maar eens op hem te richten, want George Vega maakt vaker mooie werken om je vingers bij af te likken. Kijk maar eens rond in zin webwinkel en vergaap je aan al het moois. Of beter nog, ondersteun de artiest direct door iets van hem te kopen. 💡

Hieronder een aantal van zijn werken, en of het nu gaat om Cobra Commander, Optimus Prime met Snake Eyes, Storm Shadow en Snake Eyes of een legendarisch gevecht tussen Optimus Prime en Megatron betreft, het ziet er allemaal geweldig uit!

Was Dagobert Duck maar mijn gulle oom... 😉

Geniet van de mooie beelden en...

Yo Joe!!!

 

Deze print van Storm Shadow en Snake Eyes vind je hier en is voor nog geen tientje van jou!

 

Deze boekenlegger met Snake Eyes is ook tof!

 

Epic battle tussen Optimus Prime en Megatron!

 

Maar ook He-man en Skeletor van The Masters of the Universe zijn geweldig mooi!

 

De gevechten tussen de Autobots en de Decepticons zijn voor mij als kind van de jaren '80 klassiek te noemen. Onderstaande afbeeldingen van de Transformers wordt ik dan ook laaiend enthousiast van!

 

Eerder dit jaar startte George Vega een Kickstarter campagne om de financiering van deel 2 van zijn boek vol illustraties gebaseerd op de jaren '80 rond te krijgen, GV POP 80's Vol.2. En dat is hem gelukt! De gelukkigen die hem hierin hebben gesteund krijgen daarom zijn boek met mogelijk wat leuke extra's! Onderstaande beelden zijn hier een voorbeeld van. Naast bovenstaande Storm Shadow en Snake Eyes en Transformers bijvoorbeeld ook Silver Hawk, Bionic-6, Sectaurs en Bionic-1.

Zijn eerste boek is overigens voorlopig nog hier te bestellen. 💡

Ik zou het hieronder helemaal vol kunnen gooien met geweldige illustraties van zijn hand, maar neem vooral zelf een kijkje via de gegeven links.

Yo Joe!!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.