Operation Blackout Nieuws

Gepubliceerd op 27 augustus 2020 om 07:00

Er is nieuws omtrent Operation Blackout, de nieuwe G.I. Joe game die op 13 oktober uitkomt. De game gaat niet alleen verschijnen voor de game consoles, maar ook voor de PC! 

Daarnaast heeft de game sinds kort ook een eigen website.

Ook is er een trailer verschenen die hieronder te zien is.

Wij maakten hiervan een paar screenshots en dit hebben we voor jullie in een gallerij hieronder gezet. Beter gezegd twee, eentje voor de 3D beelden en eentje voor de stripbeelden. Eerdere beelden zijn hier te zien en de kaften hier.

Het artwork van de kaften heb ik ook gevonden, zoals bovenaan het artikel te zien is, en is werkelijk om van te smullen! Het is hiermee ook wel duidelijk dat de 6 inch Classified series op de game gebaseerd is. 💡

Ook is er wat meer informatie beschikbaar. Wat hieruit niet helder wordt is of de game ook in je eentje offline te spelen is, maar dat (b)lijkt wel het geval.

G.I. Joe: Operation Blackout is a team-based third-person shooter where you play as your favorite characters from Team G.I. Joe and Team Cobra. Experience the action from both sides as you help G.I. Joe restore order and lead Cobra to world domination.

Play with 12 of your favorite characters from both sides across 17 epic campaign story missions.

Play the campaign with a friend in local co-op, or compete in 4-player PvP local matches in 4 Multiplayer Modes: Capture the Flag, Assault, King of The Hill, and Deathmatch Arena

18 awesome weapons, 36 weapon skins, 12 alternate character skins and a series of uniquely devastating ultimate abilities.

Play with 12 of your favorite characters from both sides across 17 epic campaign story missions.

Al met al heel wat nieuws en wij kijken uit naar 13 oktober!

Yo Joe!!!

 

De trailer:

 

Hier de 3D beelden:

 

En de stripbeelden:

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.