Komt G.I. Joe naar Nederland?!

Gepubliceerd op 26 augustus 2020 om 18:53

Eerder vandaag was ik nog twijfelachtig of de 3,75 inch G.I. Joe Retro lijn naar Nederland zou komen... Maar ik bleef hoop houden. En na het zien van de achterkant van de verpakkingen van de 3,75 inch Retro lijn heb ik nog weer iets meer hoop erbij gekregen. Eigenlijk best wel veel hoop erbij gekregen... En ik werd nóg enthousiaster toen ik de achterkant van de 6 inch Classified series goed bekeek! 😎

Op de verpakking van de 3,75 inch voertuigen staat namelijk:

"Moet door een volwassene in elkaar worden gezet."

En

"Ouders:" met een link naar GIJoe.com voor meer informatie.

En op de verpakking van de 3,75 inch figuren staat te lezen:

"WAARSCHUWING: Bevat kleine onderdelen."

Dit kun je op onderstaande afbeeldingen zien. Ik heb om zoeken te voorkomen groene vakjes om de Nederlandse teksten gezet. Zouden ze dit op de verpakkingen zetten voor de sier? Of zou het werkelijk een doel dienen, zoals de Nederlandse markt informeren? Mij lijkt het laatste meer plausibel. Daarnaast staat er nog iets opmerkelijks op de verpakking van de 3,75 inch figuren, er staat namelijk:

"Represented by Hasbro, De Entree 240, 1101 EE Amsterdam, NL."

Dit laatste impliceert voor mij dat het speelgoed via Nederland Europa zal bereiken en/of het vanuit hier verder wordt gedistribueerd. Of dat hier het hoofdkantoor zit voor Europa. Iets in die trant. Denk ik... Hoop ik... 🙏

Voor de 6 inch Classified series is het niet anders, dat kun je zien op de laatste twee afbeeldingen hieronder. Een waarschuwing voor klein de onderdelen, ouders die naar GIJoe.com worden verwezen en in dit geval nog iets anders.

"Inhoud: Figuur en accessoires"

Nu moet je nooit zomaar iets aannemen. Het is beter iets te weten als je teleurstellingen wilt voorkomen. Dus heb ik de volgende vraag aan Hasbro gesteld. Ik ben benieuwd naar het antwoord! Ik hou jullie op de hoogte...

Yo Joe!!! 😎

Hallo K,

Even geleden hadden we contact over mogelijke toekomstige beschikbaarheid van G.I. Joe in Nederland. Toen was er nog niets bekend.

Maar nu was ik vandaag de achterkanten van de verpakkingen, van zowel de 3,75 inch als de 6 inch, aan het bekijken en zag dat op deze verpakking Nederlandse tekst staat. Teksten als Waarschuwing: Kleine onderdelen en Ouders: GIJoe.com. Maar ook "Moet door een volwassene in elkaar worden gezet." En "Represented by Hasbro, De Entree 240, 1101 EE Amsterdam, NL."

Mijn bevindingen en de vraag wat dit zou kunnen betekenen heb ik in onderstaand artikel gegoten, aangevuld met afbeeldingen.

[Link]

Betekent dit dat we in Nederland toch G.I. Joe kunnen verwachten? Kun je mij hier meer over vertellen?

Alvast bedankt voor de reactie, we kijken er met smart naar uit.

Hartelijke groet,

Rob Arts

GIJoe.nl

 

De 3,75 inch Retro lijn verpakkingen:

De 6 inch Classified series verpakking:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.