G.I. Joe #7 - A Soldiers Heart - Comic - NU in de winkel!

Gepubliceerd op 21 augustus 2020 om 10:44

Issue #7 van de comic G.I. Joe is vanaf nu te koop! En het is een bijzonder issue dat het probleem van PTSS onder veteranen dusdanig goed behandeldt dat het online alom geprezen wordt, ook door mensen die normaal niet eens G.I. Joe comics lezen!

De onderstaande preview vond ik via de website van uitgever IDW zelf. Ook vond ik hier een lijst met bronnen die veteranen die worstelen met soortgelijke problematiek kunnen ondersteunen. Toppie!

Dit is hun omschrijving:

"Secrets are exposed in this vital flashback issue. Witness the rise of Cobra from tech giant to military juggernaut and discover how Scarlett, suffering from the realities of a life of combat, found her way to the burgeoning GI Joe movement. Written by Paul Allor with art by Chris Evenhuis."

Op Twitter wees schrijver Paul Allor me op het feit dat de artiest die deze comic getekend heeft een Nederlander is!!! Chris Evenhuis! En dat wist ik helemaal niet... 🙈 Zijn naam had ik wel eerder in een podcast gehoord, maar toen een Amerikaan zijn naam uitsprak ging ik er vanuit dat het een Amerikaan was wiens overgrootouders lang geleden waren geëmigreerd naar de V.S... Maar man, wat zat ik er naast! Het is gewoon een échte Nederlander met de voeten op de vloer in ons koude kikkerlandje! Echt geweldig!!!

Een golf van oranjetrots gierde door mijn lijf. Nederlandse input in het G.I. Joe universum. En het ziet er ook nog eens GE-WEL-DIG uit! 

Worden jullie hier net zo enthousiast van als ik? Als dat zo is, hup, op naar de winkel en sla je slag! 👌🏽

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.