Die-cast G.I. Joe voertuigen van Jada Toys nu te koop!

Gepubliceerd op 24 juli 2020 om 07:00

Het is nu mogelijk drie die-cast G.I. Joe voertuigen te bestellen bij Entertainment Earth! De Snow Cat, V.A.M.P. MK-II en H.I.S.S. Tank zijn kleine metalen voertuigen die ons overspoelen met een gevoel van nostalgie!

Dit is de eerste set, maar verwacht wordt dat er nog meer zullen volgen. Zo zien we op de verpakking ook een A.W.E. Striker en op de 2020 NY Toy Fair zagen we al een afbeelding met verschillende andere voertuigen, zoals een Mobat, Stinger, Skystriker, Nightraven, RAM en Dragonfly voor de lente van 2021. Dus we slaan een kruisje en hopen op meer!

In de fotogalerij vind je foto's van de drie voertuigen vanuit alle mogelijke posities. Ze kosten $ 7.99 en worden in september verstuurd. Ook een foto van de voertuigen uit wave 1 en 2 is te vinden in onderstaande fotogalerij. Zo ook fotos van de prototypes van deze eerste drie voertuigen.

Daaronder een video van The Full Force podcast over deze mini-voertuigen, en ook voorgaande video's. Daarin wordt ook gesproken over "nano metal figures", iets wat natuurlijk erg tof zou zijn, en waar Jada Toys in maart al afbeeldingen van deelde op Instagram.

Hier een link om de set te bestellen en de Engelse omschrijving

Yo Joe!!!

"Relive the nostalgia with some of most iconic vehicles with these G.I. Joe Nano Hollywood Rides from Jada Toys. Each die-cast metal collectible vehicle measures about 1 2/3-inches long with rolling wheels. This G.I. Joe Nano Hollywood Rides Vehicle 3-Pack contains the Vamp, H.I.S.S., and Snow Cat."

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.