Dope G.I. Joe rap - "Welcome to Cobra Island" van Wordburglar!

Gepubliceerd op 19 juli 2020 om 13:59

Zelf hou ik van veel soorten muziek, en rap is daar onderdeel van. Ik heb talloze albums versleten, van vinyl tot cd, en tegenwoordig is daar de online wereld vol muziek aan toegevoegd. Hierdoor denk ik wel in staat te zijn om te horen of iets kwaliteit heeft, of niet. 

Nu ben ik ook een groot liefhebber van G.I. Joe, en toen ik hoorde dat dit in de mix werd gegooid met rap, was ik op voorhand positief! In 2013 maakte Wordburglar het album "Welcome to Cobra Island" en deze is hier gratis te luisteren, of gewoon hieronder in het bericht.

In het verleden ging dit album bij mij al op repeat, en recent dreunt het ook weer geregeld door mijn headset. Dikke beats, vette flow, strakke samples en scratches en een inhoud waar ik warm van word. Ik kan niet anders zeggen dan dat het gewoon een dope album is, knetterhard!

Ook is er van de track "Rap Viper" een video gemaakt, welke hier onder aan het bericht te zien is. Ook weer erg tof, en wat mij betreft had er van iedere track op dit album een video gemaakt mogen worden... 😎👌🏽

Hopelijk gaan jullie er net zo van genieten als ik dat doe. Dus gooi dat volume omhoog en knallen maar!! 👊🏻

Vergeet vooral niet ook zijn andere werk te checken. Dat kan via zijn website of via bandcamp. Ook is hij te vinden op Instagram en Twitter

Yo Joe!!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.