Run for covers! Snake Eyes Deadgame #1 comic art

Gepubliceerd op 16 juli 2020 om 19:06

Snake Eyes Deadgame #1 ligt in de winkels!!! ❤

Het is werkelijk een geweldige start van deze nieuwe mini-serie, welke je terug brengt in het verre verleden. Het verre, verre verleden. Ik vind het een geweldig verhaal, prachtige tekeningen, mooie kleuren en toffe "nieuwe" figuren. Rob Liefeld heeft me niet teleur gesteld, ik vind het een echte topprestatie. 💪🏼 Steker nog, ik vind dit issue zó goed, dat ik me voor het eerst ook maar eens ga verdiepen in een andere comic van de hand van Liefeld: Deadpool!

Dus ren naar de winkel en koop de papieren comic als je kunt. Want hiermee steun je de artiesten, IDW comics, winkeliers en de comic wereld in het algemeen. 👌🏽

En dit is een uniek issue. Ik bedoel, dat een comic 1 of 2 alternatieve covers voor een issue kent, dat is niets nieuws. Maar om de verschillende participerende partijen in tijden van de huidige Corona crisis een steuntje in de rug te geven is er een ongekend aantal covers ontworpen en kun je kiezen uit maar liefst 40 verschillende!!! De A-cover, de B-cover, 2 Incentive covers en 36 exclusives die alleen bij specifieke online outlets verkrijgbaar zijn.

Voor mensen die graag een complete collectie hebben is dit natuurlijk wel "een dingetje", want de inhoud van die 40 comics is gewoon identiek. Dus het kost een flinke duit geld om al die covers aan je collectie toe te voegen, maar dan heb je ook iets!

Hieronder in de gallerij alle exclusive covers met bijbehorende credits. Daaronder nog de reguliere covers, losse afbeeldingen die ik online gevonden heb en de eerste 5 pagina's van de comic. Ook nog tekeningen van ALLE pagina's uit de comic die ik ook weer in een gallerij heb gezet, en die je hier zelfs kunt kopen. Ook nog wat filmjes vanaf de Instargram account van Liefeld met zijn scheysen voor dit issue. Daaronder nog een video met een review (vol met spoilers) die ieder hoekje van de comic in beeld brengt. Dus pak je doekje er maar bij, want dit is om bij weg te kwijlen. 😂

Mocht je graag meer van Rob Liefeld horen of lezen dan kan dat hier:

Rob Liefeld's Snake Eyes Comic Will Hit Shops Next Week With Dozens of Variant Covers

Rob Liefeld Unveils 36 'Snake Eyes' Comic Covers

League Podcast Special Edition - Rob Liefeld talks about his new G.I. Joe series, Snake-Eyes; DEADGAME

Rob Liefeld Talks ‘Snake Eyes: DeadGame’ & Who Would Win in a Fight With Batman

Rob Liefeld's new 'Snake Eyes' series to launch with 36 variant covers

Robservations - Podcast van Rob Liefeld 

 

Klik op de afbeeldingen in de gallerij vol exclusive covers om deze te vergroten. 💡

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.