1, 2, 3, perfect shot! - G.I. Joe fotografie maand

Gepubliceerd op 6 juli 2020 om 09:01

Tijdens de G.I. Joe fotografie maand gaat het uiteindelijk om de foto's. Daar kun je lang en breed over blijven praten, maar soms is het ook gewoon even lekker om je te vergapen aan de resultaten van deze fotografie. En iedere foto is anders, iedere fotograaf is anders en iedereen die het bekijkt ziet het weer anders. Maar over de volgende 3 foto's ben ik het unaniem eens met mezelf. 😉 Dit zijn gewoon toppers! 👌🏽

De eerste foto is van een collectie. Een flinke collectie. Een flinke collectie op een strakke wijze ter display gezet. Mooie vitrine kasten vol met een lading losse figuren waar je U tegen zegt en bovenop een geweldige wand van dozen vol voertuigen, pronkend met hun onovertroffen mooie boxart. 

Wanneer je dan een zoon hebt en hij naar bed toe moet, is dat soms gewoon niet te doen. Al een uur na bedtijd zit deze jonge telg nog heerlijk rustig op de grond, rechtsonder in beeld, en kijkt in stilte omhoog naar de massale wand volg met plastic helden.

Gewoon episch! ❤

Credits naar CobraShadowJoes

 

De tweede foto moet de lezers van de Nederlandse Strips bekend voorkomen. Het is een weergave van de kaft van G.I. Joe Speciale Opdrachten 18, geheel via onze website te lezen. In de V.S. uitgebracht als A.R.A.H. #63 in 1987. Ik vind het resultaat en geweldig!!! Pure nostalgie voor mij. 👌🏽

De maker van deze foto mag voor de lezers van deze site en de volgers van de G.I. Joe fotografie maand inmiddels geen onbekende meer zijn. Paul van Plastic Battles was immers onderwerp van aandacht in dit en dit bericht. Check vooral hieronder de Instagram post waarin hij in een video ook laat zien hoe de foto gemaakt is. Een kijkje in de keuken van de 6 inch G.I. Joe Classified fotografie. Love it! 

Check vooral zijn links hierboven of zijn Instagram account voor meer van zijn geweldige foto's. En ik kan alvast verklappen dat hij nog vaker onder de aandacht zal komen deze speciale maand. Dus kom vooral terug om geteld ons magazine te checken voor de allerheetste nieuwtjes uit G.I. Joe land!

 

Als derde foto, last but not least, een ware klassieker. Het is de voorkant nagemaakt van een folder uit 1985 in de V.S. waarvan een deel de voorkant was van de folder in de lage landen in 1987. Helden als Snake Eyes, Flint, Bazooka, Shipwrek en anderen met hun vuist in de lucht: YO JOE!!!

Voor mij behoeft deze foto verder geen uitleg, deze is gewoon super, super, super tof!

Credit voor Special Mission Force (Brian). <- Twitter. En vergeet vooral niet zijn Instagram post hieronder te checken omdat ook hij in een filmpje laat zien wat hij heeft gedaan om tot deze foto te komen. 👌🏽

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.