Snake Eyes was deel van de eerste Amerikaanse wave 6 inch actiefiguren in Hasbro's speelgoedlijn G.I. Joe Classified Series uit 2020. Deze serie bestond uit actiefiguren met aanzienlijke details en ruime articulatie van lichaamsdelen. Alleen al in dat opzicht is Snake Eyes een hoogtepunt uit de eerste wave. Zijn design lijkt nog het meest op dat van Snake Eyes versie 2 (USA 1985), maar het detail is van een andere orde.

Er bestaat een wat eerdere versie van Snake Eyes, als exclusieve uitgave van Hasbro Pulse, ook Classified Series, onder nummer 00.

Snake Eyes heeft in deze wave het nummer 02 gekregen. Hij werd verkocht met zeven accessoires (waaronder zijn onafscheidelijke katana, maar vreemd genoeg zonder wolf Timber). Ook zijn bekende Uzi ontbreekt. Snake Eyes werd vergezeld van een compleet nieuw artwork, het werk van Tracie Ching.

Snake Eyes was, samen met de andere personages uit de eerste wave, beschikbaar vanaf zomer 2020. Het is tot op dit moment nog niet duidelijk of Hasbro deze speelgoedlijn ook introduceert in Europa.