Liquidator was deel van de zevende Belgisch-Nederlandse G.I. Joe speelgoedreeks en verkrijgbaar van 1993 tot en met 1994. Eerder in 1992 had Liquidator zijn debuut gemaakt in de Verenigde Staten en werd verkocht zonder actiefiguur.

Liquidator is volledig identiek aan de Amerikaanse uitgave. Er bestaan geen andere versies van Liquidator in België en Nederland. Liquidator vuurde echt water.

Ronald Hof (Snow Cat Ron) deelde op Facebook een paar interessante weetjes over de Liquidator:

'Bij het in elkaar zetten van twee incomplete Europese Liquidators, merkte ik iets interessants op na het ontvangen van enkele onderdelen uit de VS: de waterslang is anders bevestigd aan de binnenkant van het vliegtuig. Bij de Europese release is er een soort kleiachtige substantie gebruikt, die bij verhitting weer zacht wordt. De Amerikaanse release houdt de slang op zijn plaats met een metalen clip.

Iets anders dat misschien nieuw is voor sommigen: de Europese release van water spuitende voertuigen (Liquidator, Storm Eagle, Septic Tank), wordt geleverd met waterdichte stickers, terwijl de Amerikaanse release papieren stickers heeft die gemakkelijk beschadigd raken bij het spelen met het speelgoed.

Multimedia