In 1989 werden in België en Nederland twee uitrustingspakketten uitgebracht met accessoires voor actiefiguren van G.I. Joe en Cobra. Het eerste pakket voor G.I. Joe is gebaseerd op Accessory Pack 5 uit het Amerikaanse jaar 1987. Alle accessoires in de pakketten hebben een andere kleur dan de originele wapens, helmen en rugzakken. Het tweede pakket is gericht op het assortiment van Cobra.

Alle accessoires zijn volledig identiek aan de Amerikaanse uitgave.

Het uitrustingspakket bevat naast twee voetsteuntjes, accessoires in andere kleuren van Havik, Plankgas, Zandhaas, Tor, Houvast, IJsberg, Stavast, Disk en Waterrat. Ook accessoires van Cobra personages vonden hun weg naar dit pakket, zoals Dokter Hersenspoeler en Adder. Alle accessoires van Low-Light zijn inbegrepen, hoewel dit actiefiguur niet in de Lage Landen in het assortiment zat.

Het artwork ontwerp is identiek aan de Amerikaanse verpakking. Op de voorzijde wordt Crystal Ball afgebeeld, en op de achterzijde staat Low-Light, terwijl deze actiefiguren niet verkrijgbaar waren in onze landen. De andere actiefiguren op het artwork waren geen deel van het Uitrustingspakket.

Multimedia