Met de jaren is de wijze waarop Joe fans uit alle landen met elkaar in contact komen ingrijpend veranderd. Denk aan de opkomst van veilingsites, Marktplaats en vooral fora en Facebookgroepen. Vrijwel iedereen weet zijn weg te vinden in het grote aanbod van contactmogelijkheden.

Toch wil het team van GIJoe.nl een extra, gratis service bieden aan iedereen die deze website bezoekt. Op dit onderdeel willen we gaan werken aan een Verzamelaardatabase. In deze database is er straks de mogelijkheid om basale gegevens te delen over wie je bent en uit welk land je komt, maar ook om jouw lijst met handelswaar aan G.I. Joe artikelen online aan bezoekers van deze site te tonen. Op die manier kunnen andere bezoekers dan inspringen op wat je te koop, ruil of gezocht aanbiedt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je stuurt per e-mail jouw lijst (opgemaakt als kladblokbestand, wordbestand of excelbestand) naar de beheerder van deze website (via: webmaster@gijoe.nl) en deze zal dan jouw lijst plaatsen in het op land gealfabetiseerde overzicht. Daarnaast hebben we je naam of nickname nodig en het land waarin je woont. Gedetailleerde contactgegevens zijn niet noodzakelijk. Mocht het zo zijn dat je lijst qua aanbod is veranderd, dan geef je het door aan de beheerder via het eerder genoemde mailadres.

Geïnteresseerden in de spullen in je lijst nemen niet contact met je op met een zichtbaar e-mailadres, maar via een contactformulier. Op die manier ontlopen we de mogelijkheid tot spam.

Stuur ons gerust jouw bijdrage en wij doen ons best om van deze database een succes te maken!