Home » Speelgoed » Verenigde Staten » Classified Series 2020 » Snake Eyes (Hasbro Pulse)

Snake Eyes was als exclusieve Hasbro Pulse uitgave deel van de eerste Amerikaanse wave 6 inch actiefiguren in de speelgoedlijn G.I. Joe Classified Series uit 2020. Deze serie bestond uit actiefiguren met aanzienlijke details en ruime articulatie van lichaamsdelen.

De Hasbro Pulse versie omvat grotendeels hetzelfde ontwerp voor het actiefiguur, maar de verschillen met de latere uitgave van Snake Eyes in deze serie zijn merkbaar, met name de kleurnuances. Ook heeft de Hasbro Pulse versie een andere selectie van accessoires en een groot Arashikage rek meegekregen met plaats voor de accessoires. Ook bij deze versie van Snake Eyes ontbreekt Timber, maar bevat wel een collector's afbeelding (zie foto's bij multimedia). De wijze van verpakking is uniek en indrukwekkend.

Snake Eyes heeft in deze wave het nummer 00 gekregen. Hij was, samen met de andere personages uit de eerste wave, beschikbaar vanaf zomer 2020. Het is tot op dit moment nog niet duidelijk of Hasbro deze speelgoedlijn ook introduceert in Europa.