Home » Customwedstrijd 2021

Dit zijn de inzendingen voor de custom designwedstrijd 2021! Onze verzamelaars hebben hun uiterste best gedaan om een mooie creatie in te leveren. We houden nog even geheim wie de makers zijn en ook de codenamen van de creaties houden we nog voor ons.

Bekijk hieronder de afbeeldingen en bepaal welke jij het mooist vindt. De winnaar van deze wedstrijd ontvangt 25 euro om vrij te besteden! Geef via een privébericht aan het lid Serpy op het forum door welke drie inzendingen jij het beste vindt. De inzending die wat jou betreft het allermooist is, geef je 3 punten. De inzending die je daarna het beste vindt, geef je 2 punten, en de derde inzending die je top vindt, geef je 1 punt. Uiteindelijk wint de inzending met de meeste toegekende punten.

Zit je niét als lid op het forum, dan kun je ook meestemmen, door een mailtje te sturen aan webmaster@gijoe.nl Breng vanaf nu je stemmen uit! De stembus sluit op zondag 25 juli om 23.59 uur. De deelnemers mogen ook zélf stemmen, zolang ze hun eigen creatie geen stem geven. Veel plezier, en veel succes aan de deelnemers!