Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Classified Kamakura

Tijdens #YoJoeJune hebben we al heel wat nieuws te verwerken gehad. Onderdeel daarvan was Classified Kamakura. Op Hasbro Pulse is hij inmiddels uitverkocht, maar het zal vast nog op andere plekken opduiken. Een minder bekend figuur, maar door mij altijd gewaardeerd. Deze 6 inch uitgave ziet er wat mij betreft dan ook erf tof uit! 🔥🔥😎

Lees meer »

G.I. Joe Art - Abe Lopez - Artist Abe

Abraham of Abe Lopez, ook wel bekend als Artist Abe, maakte ruim een decennium geleden een aantal G.I. Joe illustraties die ik vond op zijn DeviantArt pagina. Meer G.I. Joe werk van zijn hand kon ik niet vinden, maar deze oude pareltjes mogen natuurlijk niet in de vergetelheid geraken. Oud is goud zullen we maar zeggen, dus veel plezier ervan!

Lees meer »

G.I. Joe Art - Brian Shearer Goes JoeFest

Ook Brian Shearer is te vinden op JoeFest dit jaar. Derhalve deelde hij op zijn Facebook pagina al wat beelden van poster, prints, water colour illustraties en zelfs met Copic markers. Een paar afbeeldingen heb ik als screenshot van zijn verhalen gemaakt, want die verdwijnen weer en zijn verder niet op zijn Facebook pagina te vinden. Voor in het archief...

Lees meer »