Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


10x Mate Mylar - G.I. Joe Toy Photography

Mate Mylar is werkelijk niet te stoppen! Keer op keer maakt hij de mooiste foto's van het door ons zo geliefde speelgoed, G.I. Joe. De ene foto is nog mooier dan de andere, zoals de afbeelding bovenaan dit artikel. Hierop reageerde ik met de volgende Tweet:

Lees meer »

G.I. Joe Art - Sneak Peek ARAH #300 Cover & More - Ron Joseph

Gisteravond zei Ron Joseph op Twitter dat hij, in zijn Spiderman pyjama en met een bak warme koffie, aan het werken was aan zijn alternatieve cover voor G.I. Joe - A Real American Hero #300. Deze comic wordt echt een hele bijzondere... Larry Hama maakte deze lange run in 2 etappes, in de jaren 80/90 bij Marvel en het afgelopen decennium bij IDW. Maar waar IDW aan het einde van dit jaar nummer 300 publiceert, verliest het ook de G.I. Joe licentie. Of er dus nog ARAH issues zullen volgen van Harry Lama, blijft voorlopig in nevelen gehuld.

Lees meer »

G.I. Joe Art - Dan Khanna (Dan the Artguy)

Vandaag op Twitter zag ik een bericht van Dan Khanna over een komende Comic-con. Nu kon ik zijn naam niet direct plaatsen in het licht van G.I. Joe, dus zocht ik op zijn account. Daar vond ik slechts 1 illustratie, erg tof, die je bovenaan dit artikel kunt zien. Maar ik kon me niet voorstellen dat die ene tweet, die ik blijkbaar nog niet had geretweet, de reden was om deze artiest te volgen, daar is meestal meer G.I. Joe saus voor nodig...

Lees meer »

G.I. Joe Art - Elias Chatzoudis - Baroness Special

Bovenstaande illustratie van de Baroness, van Elias Chatzoudis, zag ik vandaag op Twitter en moest direct aan Dave denken, groot fan van de Baroness. Nu zijn er twee dingen die ik zeker weet, illustraties van Chatzoudis zijn seks en hij heeft de Baroness vaker gemaakt dan slechts één maal. Dus is het hoogste tijd om voor Dave een Baroness Special te maken met het fantastiche artwork van Elias Chatzoudis. 

Lees meer »