Ik ben Kei en ik verwelkom je op het hoofdkwartier van het meer dan twintig jaar oude GIJoe.nl! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat doen we met een groot archief, afleveringengidsen, een FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor customs van fans uit de Lage Landen. Lees ook het magazine, onder redactie van Rob Arts, met het laatste nieuws van Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

The Full Force Weekly - Episode 33

The Full Force Weekly brengt ook deze week weer het laatste nieuws uit G.I. joe land. Snake Eyes - G.I. Joe Origins Movie, movie toys, 6 inch Classified Series, een geweldig mooie Storm Shadow bust om van te smullen en nog zoveel meer passeert de revue! 👌🏽

Lees meer »

80+ Screenshots Snake Eyes - G.I. Joe Origins trailer - HISS Tank

H.I.S.S. Tank heeft een geweldig artikel met daarin 80+ screenshots van de Snake Eyes - G.I. Joe Origins trailer. Hierdoor kun je in alle rust de shot bekijken van wat er in de snelheid van de video aan je aandacht is ontsnapt. Hieronder een kleine greep uit de beelden, maar ga vooral zelf even kijken bij H.I.S.S. Tank! 🔥❤👌🏽

Lees meer »

Zero Point 3 - Fortnite/Batman Vs. Snake Eyes - Covers, Preview & Artwork

Deze week ligt Fortnite Zero Point #3 in de winkel, 18 mei 2021, waar Batman het opneemt tegen onder andere onze zwijgzame G.I. Joe held, Snake Eyes. Om een zo compleet mogelijk beeld te schetsen, no pun intended, zal ik hieronder alles wat ik kan vinden qua Covers met jullie delen. En wanneer ik later nieuw materiaal vind, zal ik dit artikel updaten.🔥👌🏽❤

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen. Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië.

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

In 1987 vochten de Joes tegen de nieuwe vijand Cobra La in de lange animatiefilm van Sunbow. Wat vond jij van die film?